Участници

Росен Желязков министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията

Росен Желязков Росен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Магистър е по право от Софийския университет „Свети Климент Охридски“. В периода 1994-1995 г. е последователно юрисконсулт, старши юрисконсулт, а по-късно секретар и кметски наместник в район „Средец“ на Столична община. От&..

повече

Илияна Цанова Заместник-управляващ директор, Европейския фонд за стратегически инвестиции (ЕФСИ)

Илияна Цанова Илияна Цанова е родена през 1976 в гр. София. Тя е магистър по финанси от УНСС, като прави следдипломна квалификация по финансов мениджмънт от Университет “Джордж Вашингтон”, САЩ. От 2006 до 2013 работи в централата на ЕБВР в Лондон и заема позицията старши банкер в отдел „О..

повече

Лариса Манастърли Директор за България, Европейска банка за възстановяване и развитие

Лариса Манастърли През 1993, Лариса Манастърли завършва висшето си образование в Академията на Иконическите Науки в Букурещ, Румъния. От 2001 до 2007, тя е главен банкер на ЕБВР, където е работила в областта на инвестициите във финансови институции, общинска инфраструктура и проекти, свързани с околната среда ..

повече

Андреас Бейкос Ръководител на офиса на Групата на ЕИБ за България

Андреас Бейкос През 1986 Андреас Бейкос получава магистърската си степен по бизнес администрация от Governors State University, САЩ. От 1999 работи в Европейската инвестиционна банка (ЕИБ) в Люксембург. През периода 2004-2010 заема длъжността на старши кредитен експерт, който е отговорен за развитието на де..

повече

Марцена Рител Director, Capital Projects and Infrastructure in Central and Eastern Europe, PwC Poland

Марцена Рител Марзена Рител има над 20 години професионален опит в инвестиционното банкиране и корпоративните финанси. Тя консултира чуждестранни лица в техните инвестиции в Полша, както и правителства и местни власти в Полша и ЦИЕ. Mарцена е специализирана в проекти за ПЧП / PFI, предназначени за привлича..

повече

Камил Блажек Партньор и ръководител сектор Инфраструктура, Kinstellar

Камил Блажек От 1996 Камил Блажек е магистър по право от Карловия университет в Прага, Чехия. През 1991 става управител на Обществото на чешки, словашки, немски и австрийски прависти.   От 2010 той е предсетадетел на ръководната комисия на Асоциацията на чуждестранните инвестиции (AFI). От 2..

повече

Теодора Георгиева Изпълнителен директор на ICGB

Теодора Георгиева Теодора Георгиева е завършила УНСС с магистърска степен по финанси. През 1998 г. Започва работа в "ОМВ България" като директор "Финанси и администрация". От 2012 до 2014 е директор на газопровода Набуко в България. От 2015 Теодора Георгиева е изпълнителен директор на I..

повече

Ангелин Цачев член на управителния съвет и изпълнителен директор на ЕСО ЕАД

Ангелин Цачев Ангелин Цачев се дипломира в специалност „Електроника и автоматика“  в Техническия университет в София през 1999 година. През следващите години се реализира професионално в управлението в частния сектор и като преподавател по електротехника в родния му град Търговище. Следват пет..

повече

Евгения Караджова Управител, ЕСРИ България

Евгения Караджова Евгения Караджова получава магистърската си степен по Компютърни науки от Техническия университет в София. Също така, тя има втора специалност „Компютърна графика“, получена в Норвегия. Тя е пионер във внедряването на Географски информационни системи в България и един от най-големите ..

повече

Живко Недев заместник-председател на секция „Транспортна инфраструктура“, Камара на строителите в България, Изпълнителен директор, Хидрострой АД

Живко Недев През 1987 Живко Недев става магистър по Пътно строителство от ВИАС - София и през 2003 взима втората си магистърска степен със специалност „Стопанско управление“. От 2006 до 2008 е заместник изпълнителен директор на Агенция Пътища в София като работата му включва да организира и р..

повече

Инж. Галина Василева Галина Василева е директор на дирекция "Координация на програми и проекти" МТИТС

Инж. Галина Василева Галина Василева е директор на дирекция "Координация на програми и проекти" в транспортното министерство от края на февруари 2010 г. От 1996 г. до септември 2009 г. в Агенция "Пътна инфраструктура" е директор на "Изпълнение на проекти по оперативна програма "Регио..

повече

Инж. Златка Петева Директор на дирекция “Изпълнение на проекти по ОП Транспорт и транспортна инфраструктура 2014-2020”, Агенция „Пътна инфраструктура“

Инж. Златка Петева е директор на дирекция „Изпълнение на проекти по ОП Транспорт итранспортна инфраструктура 2014-2020” в Агенция „Пътна инфраструктура“. Завършила е Университетът по архитектура, строителство и геодезия, специалност „Транспортно строителство&ldqu..

повече

Д-р инж. Ангел Джоргов зам. началник на Управление "Инвестиционна дейност" в "Метрополитен" ЕАД

Д-р инж. Ангел Джоргов Д-р инж. Ангел Джоргов е заместник началник на управление „Инвестиционна дейност” в „Метрополитен” ЕАД и е заместник ръководител на Проекта за разширение на метрото в София, Линия 3, Етапи 1 и 2. Завършил е специялност „Подземно строителство” в Минногеоложки ун..

повече

инж. Стефан Чайков Председател на УС на Българска браншова камара Пътища

инж. Стефан Чайков Инж. Стефан Чайков е завършил Университета по архитектура, строителство и геодезия и е специалист по транспортно строителство. От 26 август 2013 е назначен за председател на управителния съвет на Агенция "Пътна инфраструктура". Дотогава е председател на Българска браншова камара "П..

повече

Камен Кръстев Изпълнителен Директор, Градът Медиа Груп

Камен Кръстев От 2008г. Камен Кръстев е ангажиран със стратегическото управление на Градът Медиа Груп,  водещата business-2-business медийна група с фокус върху мащабните проекти в секторите „недвижими имоти“ и „инфраструктура“ в България и региона. Портфолиото на групата..

повече

Георги Вянев Директор маркетинг и комуникации, Градът Медиа Груп

Георги Вянев Георги Вянев е част от екипа на Градът Медиа Груп от 2018 година. Роден е през 1993 година в София. Завършва бакалавър по „Връзки с обществеността“ в Софийски университет „Св. Климент Охридски“ през 2016, а през 2018 се дипломира като магистър по „Реклама и медии&ldq..

повече

Златни спонсори:

Със съдействието на:

Браншови партньори:

Медийни партньори:

Research & database платформа:

Партньор в печатните услуги: